Mar 10, 2016

Buku baru?

Akan datang,
"KISAH ANAK BINI-anak tanya mak, emak suruh ayah jawab-woha" oleh Hamka Keretamayat

Cover Ok tak korang rasa?, cer komen..cer komen.
ps: Jika diam, tanda setuju, ha ha, insyaAllah ini cover untuk buku baru kisah baru, oh ye, sebelum itu terima kasih kerana sudi membaca buku KISAH LAKI BINI, ada cerita politik islam dalam tu, dan hal ehwal rumah tangga, dah masuk cetakkan ke-4, Alhamdulillah.
ps: maaf agak kurang update blog, tak macam dulu, hu hu.., anak makin besar, dateline semakin bertambah, tapi insyaAllah, jika ada nota yang best, aku share lagi kat sini macam dulu, Amin.
Post a Comment