Sep 15, 2014

Teka Teki dan Bantal Penyu?

(Asyik entry serius sahaja, sesekali berteka teki, apa salahnya, sama jugak, sesekali entry berniaga apa salahnya, he he)





TEKA TEKI: Dalam dunia ni ada 4 ekor sahaja binatang itu, siapa yang dah baca kisah laki bini (Hamka Kereta Mayat) tentu tahu jawapannya.

Ok, sebelum aku jawab teki itu, kita bagi laluan kepada penaja sebab sekarang aku ada jual Lampu tidur yang best, Orang putih bagi nama: Turtle Twilight Night Constellation Lamp.

Lampu tidur ni comel, berbentuk penyu yang tengah tidur dan lembut macam bantal.

Pada cengkerang penyu ni ada lampu projector yang bertukar-tukar warna (boleh pakai bateri atau elektrik) dan ia berwarna suram ala ala romantik, siap memancarkan rajah bulan dan bintang ke dinding yang memberikan kesan dramatik dan nostagialik pada bilik korang atau bilik anak korang.

Harga di pasaran (retail price) dalam linkungan RM55-RM68 tidak termasuk pos.

Tapi aku jual RM50 SAHAJA Termasuk pos ke seluruh Semenanjung Malaysia dan tambah RM5 untuk Sabah Sarawak.

Sesiapa yang berminat, sila Bayar kepada Muhammad Hamka (Maybank 163028553448)
dan Hantarkan bukti pembayaran ke keretamayat@gmail.com, seterusnya bagi alamat dan no phone.

Jangan lupa untuk bagitahu warna bantal (rujuk gambar)



Ps: Jawapan untuk teka teki di atas, adalah Ninja Turtles! Tapi penyu yang aku jual ni pulak, ada 5 warna, la la la…

Ps2: Klik sini untuk tonton video tentang lampu tidur penyu yang cute miut ni.

Ps3: Jika barang sampai tiba tiba dah rosak ke, lampu tak keluar ke, atau apa sahaja kerosakan DARI PIHAK KAMI... anda berhak untuk tukar kepada barang baru sebelum tempoh 7 HARI.

Terima kasih kerana membeli belah di halaman keretamayat.
Post a Comment