Mar 10, 2016

Buku baru?

Akan datang,
"KISAH ANAK BINI-anak tanya mak, emak suruh ayah jawab-woha" oleh Hamka Keretamayat

Cover Ok tak korang rasa?, cer komen..cer komen.
ps: Jika diam, tanda setuju, ha ha, insyaAllah ini cover untuk buku baru kisah baru, oh ye, sebelum itu terima kasih kerana sudi membaca buku KISAH LAKI BINI, ada cerita politik islam dalam tu, dan hal ehwal rumah tangga, dah masuk cetakkan ke-4, Alhamdulillah.
ps: maaf agak kurang update blog, tak macam dulu, hu hu.., anak makin besar, dateline semakin bertambah, tapi insyaAllah, jika ada nota yang best, aku share lagi kat sini macam dulu, Amin.

9 comments:

DamiaMikhaila AreesyaSofea said...

OK

Hamka Kereta Mayat said...

Terim kasih! :)

♥ aiNa yaZiD ♥ said...

cover okay. simple n menarik =)

addyhaiqal said...

assalam mr.hamka,

Color yang digunakan cukup vibrant dan mampu untuk menarik perhatian para pembaca tegar di luar sana untuk mengeksplorasinya.... :)


p/s : teruskan lagi untuk menghasilkan penulisan yang bijak,berhemah dan lantang berkata2 tapi tetap merendah diri dan sentiasa bersyukur. #rogerout

Anonymous said...

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3484219/Egypt-considers-BANNING-women-wearing-niqab-veil-MP-argues-JEWISH-tradition-not-Islamic.html

Ko!en sikit tentang tradisi Jews di Mesir ni..

Hamka Kereta Mayat said...

♥ aiNa yaZiD ♥ dan addyhaiqal

terima kasih atas komen anda, :)

Bakal Mayat Seri Kembangan said...

Buku baru lagi....
Buku Menagkap Dajjal di Waktu Dhuha tu pulak bila nak keluar?

Hamka Kereta Mayat said...

mungkin keluar serentak, :)

pak sudaryono said...
This comment has been removed by a blog administrator.