Sep 15, 2014

Teka Teki dan Bantal Penyu?

(Asyik entry serius sahaja, sesekali berteka teki, apa salahnya, sama jugak, sesekali entry berniaga apa salahnya, he he)





TEKA TEKI: Dalam dunia ni ada 4 ekor sahaja binatang itu, siapa yang dah baca kisah laki bini (Hamka Kereta Mayat) tentu tahu jawapannya.

Ok, sebelum aku jawab teki itu, kita bagi laluan kepada penaja sebab sekarang aku ada jual Lampu tidur yang best, Orang putih bagi nama: Turtle Twilight Night Constellation Lamp.

Lampu tidur ni comel, berbentuk penyu yang tengah tidur dan lembut macam bantal.

Pada cengkerang penyu ni ada lampu projector yang bertukar-tukar warna (boleh pakai bateri atau elektrik) dan ia berwarna suram ala ala romantik, siap memancarkan rajah bulan dan bintang ke dinding yang memberikan kesan dramatik dan nostagialik pada bilik korang atau bilik anak korang.

Harga di pasaran (retail price) dalam linkungan RM55-RM68 tidak termasuk pos.

Tapi aku jual RM50 SAHAJA Termasuk pos ke seluruh Semenanjung Malaysia dan tambah RM5 untuk Sabah Sarawak.

Sesiapa yang berminat, sila Bayar kepada Muhammad Hamka (Maybank 163028553448)
dan Hantarkan bukti pembayaran ke keretamayat@gmail.com, seterusnya bagi alamat dan no phone.

Jangan lupa untuk bagitahu warna bantal (rujuk gambar)



Ps: Jawapan untuk teka teki di atas, adalah Ninja Turtles! Tapi penyu yang aku jual ni pulak, ada 5 warna, la la la…

Ps2: Klik sini untuk tonton video tentang lampu tidur penyu yang cute miut ni.

Ps3: Jika barang sampai tiba tiba dah rosak ke, lampu tak keluar ke, atau apa sahaja kerosakan DARI PIHAK KAMI... anda berhak untuk tukar kepada barang baru sebelum tempoh 7 HARI.

Terima kasih kerana membeli belah di halaman keretamayat.

17 comments:

Anonymous said...

1st

Anonymous said...

yang bentuk gajah ada tak?

Anonymous said...

abang, saya cancel warna biru, nak warna pink, email tak balaspun, cuba check,duit dah bank in

Anonymous said...

kalau dah beli dan dah guna lepas tu dah tak berkenan boleh pulangkan balik tak?

Hamka Kereta Mayat said...

okey, semua aku dah check email, terima kasih kerana membeli belah dihalaman keretamayat.

bantal penyu said...

Terima kasih en kereta mayat.Anda penyelamat duit saya. Alhamdulillah..atas rezeki yang Allah bg tak disangka2. Dah aim nak beli fisher price projection lamp..harga rm200++ kot kat toys ur us. Sekali ada bantal penyu ni..selamat bajet aku. sat nak p bank in na

Anonymous said...

aik mana teka tekinya..empat binatang ...pastu?
...ada lah nak gajah la pulak....balu la sarung cap gajah duduk...

najwa syolehah said...

memang cute gila lampu tu..

Hamka Kereta Mayat said...

setuju!

Hamka Kereta Mayat said...

PENYU BIRU DAH HABIS, Tinggal Pink dan Light green

Anonymous said...

penyu menangis ada tak? bukan CF tau... penyu..

CCTVideatechnosolutions said...

Hey, nice site you have here! Keep up the excellent work!
number plate recognition system in bhubaneswar

Calon SPM 2012 said...
This comment has been removed by the author.
Hamka Kereta Mayat said...

penyu biru dah ada!

darkcoco88 said...

warna lampu ni ikut warna penyu ke? kalau penyu pink lampu pink?
lepas tu ade music ke?

Hamka Kereta Mayat said...

Lampu boleh tukar warna warni tak kira apa warna penyu, muzik pun boleh tukar jugak.

TAPI< dah habis stok, minggu depan ada balik, terima kasih kerana membeli belah di halaman keretamayat

CCTVINSTALLATION said...

security camera in chennai

I would really appreciate DSLRs such as the Canon EOS Rebel series. You can use sharing creative works like cctv camera manufactures and distriutors. Most of my security customers notified me that they want to Leading Supplier,Trader,Distributor of CCTV Cameras in near
by there area.i know, huge persons want to cctv distributors in your home and office requirements useful more details http://esyncsecurity.com/ To know cctv camera price in chennai call us@ 7299004295.