May 19, 2010

Isteri yang dingin?

(Entry ini adalah untuk mereka yang dah berkahwin sahaja, soalan: apa nak buat jika isteri menolak untuk bersetubuh? Jawapan, lakukan ini,..., ha ha ha, dan ini..., ,..., ha ha ha, juga ini..., ,..., ha ha ha, dan juga ini..., woha!)

Suatu malam, ketika sedang menonton TV seorang diri, ada jugak babak babak yang biasa bagi korang, tapi aku dah rasa semacam.., rasa ‘air meleleh di telinga’.., dan apabila tiba waktu iklan, melihat babak babak dalam iklan, terutamanya iklan alat senaman, membuatkan aku rasa nak ‘bersenam’jugak, ni tak boleh jadi nih..,lalu aku tutup TV dan terus ke bilik tidur mengejutkan isteri untuk ajak ‘bersenam’.., bukan apa, teringat hadith Nabi yang aku lupa mantan dan perawinya yang memberitahu jika dalam perjalanan tiba tiba terlihat sesuatu yang terangsang, maka pulanglah kerumah dan bersetubuhlah bersama isteri.., begitu lebih kurang maksud.., wallahulam.

Jadi kes aku, salah aku jugak, siapa suruh tengok TV yang ada iklan jual alat senaman malam malam?, astarfirullahalazim.., terpaksalah aku ganggu isteri aku yang sedang tidur untuk ajak bersenam, tapi.., mungkin kerana baru terjaga dari tidur, antara sedar dan tidak sedar, boleh pulak isteri aku menolak ajakan amaradana dari lelaki yang macho ini?

What! Ke mana aku nak tumpahkan kuah jika tak ke tempat yang betul?

Ok, aku cuba cool, aku cuba ambil wudhu dan cuba tidur, tapi dalam keadaan isteri aku yang seksi di sebelah dan model iklan alat senaman terbayang di mata, apa daya aku? Sekali lagi aku kejut isteri aku, tapi isteri aku memusingkan badannya pula...

Apa aku nak buat? Aku bukan ada isteri lain, jika tak, aku boleh buat buat merajuk, dan pergi rumah isteri nombor dua, dan terus tumpahkan kuah pada nasik di sana.., tapi isteri aku satu jer..

*****

“boleh tak abang kahwin dua”, Tanya aku pada suatu petang..

“Tak boleh”Jawab isteri aku selamba.

“nanti kalau boleh, bagitahu ye?” jawab aku lagi selamba.

******

Ok, kembali pada babak malam ini, isteri menolak ajakan aku untuk bersetubuh, apa kita nak buat?

Tiba tiba aku mendapat satu ilham, ha ha (gelak orang jahat)

Maka dalam kedinginan malam, akupun bangkit dari pembaringan, lalu akupun melakukan beberapa angkara yang mana jika kita buat kat orang sedang tidur, maka orang itu akan marah.., tapi orang yang akan marah itu adalah isteriku, biarlah dia marah, sebab sekarang dia yang sedang buat aku marah..

Aku pendekkan cerita, lepas aku dah buat beberapa angkara itu, akupun tidur..,

Pagi itu jam loceng berbunyi seperti biasa, isteriku pun bangun seperti biasa, dan pelik?, tidak marah marah.., aku yang juga terdengar jam loceng itu, biarkan sahaja ianya terus berbunyi lalu dimatikan alarmnya oleh isteriku dan isteriku terus pergi mandi, selepas mandi, isteriku datang mengejutkan aku..

“bang, bangun, bang, dah dekat nak subuh ni..” kejutt isteri aku yang sedang berkembang dengan kain tuala.

Akupun tarik dia dan berkata;

“Abang nak bersetubuh dulu, sebab jam baru satu pagi”

Woha!

Rupa-rupanya, angkara yang aku buat tadi adalah dengan menukar waktu jam, dari satu pagi kepada jam 5 pagi, dan untuk merealkan lagi suasana, jam kat ruang tamupun aku tukar waktunya, mulanya iasteri aku tak percaya, tapi setelah aku bukak TV dan isteri aku melihat rangcangan bersama iklan alat senaman masih belum habis, maka percayalah isteri aku bahawa dia dah tertipu oleh aku dan waktu. Woha sekali lagi.

(babak seterusnya terpaksa dipotong kerana semua tahu sudah, kemana tumpahnya kuah kalah tak.., arghh, sambung sendiri)

Moral of the story, janganlah kamu wahai para isteri, menolak ajakan suami untuk bersetubuh, kerana jika suami tidur dalam keadaan marah, maka kamu akan dilaknat oleh malaikat sampai ke subuh,

...dan yang belum jadi isteri orang lalu menolak ajakan teman lelaki untuk bersetubuh, maka kamu adalah antara wanita yang suci lagi terpelihara...

...dan jika kamu menerima ajakan teman lelaki untuk bersetubuh, maka kamu adalah bodong bangang, dan akan dilaknat oleh Allah sampai kamu bertaubat..

Takutlah Allah dalam bab menjaga kemaluan, dan jagalah kangkanganmu dari lelaki yang sundal!

Ps: isteriku, jika kamu menolak lagi ajakan abang, bukan setakat jam ruang tamu yang abang akan ubah waktunya, jam dalam keretapun abang akan ubah sekali, woha!.., (bukan senang dapat tidur bersama isteri yang baru lepas mandi...he he)

121 comments:

abufirdaus said...

Salam,
biar betul????

Nur said...

alaa..second

anymz said...
This comment has been removed by the author.
Khairi said...

wohaaa... haha.

Rumusannya, ketika lelaki dipuncak nafsu. Dia mempunyai daya kretiviti yg cukup tinggi huhu.

...antikapel... said...

haha......

ingta ade ayat perempuan sundal je...lai sundal pon ade gak eh?

Chapit said...

Adoi, terburai perut dok gelak~

student said...

wah3...kreativiti di tahap tertinggi nih..:)

hainur hapis said...

Thnks for share info

♥♥ eija ♥♥ said...

hehe....
boleh bagi en. tunang baca nie hehe

Nerzhul said...

wah pandai pandai. tektik yang berguna. hahahaha

LiFe Is BeAuTifUl LyRiC said...

err.... salah baca entry...patut no entry! Woha!

Bijen M. said...

Nasib baiklah cukup tidur.
Ha ha ha!

Sarah Nivea said...

Salam,

Kreatif sungguh ye...

:D

lobai cool+hensem said...

salam

nilah salah satu contoh creatifnya si lelaki bila umur dah nak masuk 40.

ps.hamka,kau try jual mahal kat bini kau selama seminggu.pastu confirm dia dah tak tolak dah.kalau tolak jugak kau jual mahal 2 minggu!!boleh??

zikri said...

Entry ini adalah untuk mereka yang dah berkahwin sahaja..

ya, aku dah kahwin, so aku rasa tak bersalah membaca artikel terbaru ko..
bagus juga idea yg ko bagi..blh mengeratkan hubungan suami isteri..

aku ingat nak suruh bini aku baca artikel ni..

Ann said...

ok x baca..:)

mamakmuda said...

Slamm... Hamka. Wa akn try nie... wa serius nie!! Awek wa asek x kasik jerrr... Udhnyer...asl mlm jerrr...wa kedinginan dlm kedinginan...Ohhhh...... Bila wa dh grm....wa 'ikut pntu blkg' jerrr...time die tidoq!!!

Anonymous said...

Idea bernas, insyaallah akan diamalkan sekiranya perlu

Anonymous said...

Astagfirullah, mamakmuda.....

nak mintak kat awek?
awek tido skali?
Na'uzubillah, kalau mmg awek dan tak kawin lagi. Mmg engkau lah lelaki sundal yg celaka.

dan kalau, awek yg ko cakap tu bini ko, still x boleh masuk ikut pintu blkg! Allah laknat org yg masuk ikut pintu yg salah.

~BukanUstaz~

Chit Ana said...

whoaa jugak nasib baik lum kawen lagi hihi kalu leh kasi kat suami tips ini :P

Chit Ana said...

mamak muda: awek ke?astafirullahuazim Allah bless u

Kelon Eric Bana said...

erm, setuju dengan Khairi, tahap kreativiti lelaki memang sangat teruji time tengah high..

woaha

Ibn HAJARS said...

Wahahahahhaha..... 15 stars out of 5 stars !!

Ibn HAJARS said...
This comment has been removed by the author.
fariskachak said...

cis... HAMKA ko sj nk suruh aku berpuasa selalu kan.. mementang la aku bujang...

INTAN RH said...

lawak la entri ni tp ada makna tersirat.. :)

Vanjenazah said...

Salam

Hamka

Lama aku tak komen kat blog ni

Cerita hampir sama time aku skolah duk asrama bulan pose

bulan pose memang menjadi tradisi mengkhianat member hehehe

satu member lepas je berbuka terus tertidur...kenyang sangat...ponteng tarawih dan study malam

Kitaorang ubah jam jadi kul 4.30 pagi and then bukak lampu satu bilik buat-buat macam baru bangun

Member yang tidur terus bangun and bersiap2 nak pergi dewan makan untuk sahur...hahaha

Sampai dewan makan member tu heran knapa takder nasik hanya ada biskut dan air teh sahaja (disediakan untuk coffe break lepas study)

Balik bilik kena gelak ramai2 hahaha

lucu betul hehe

tapi hamka lagi best dapat menumpahkan kuah ke pinggan nasi hehe

Dark-Emperor said...

ffffffuuuuuu....
nais idea....

bley diguna pakai neh...
try la malam neh tgk bini aku tolak ke idak...

kalau dia tolak aku try care neh...

Anonymous said...

**insaf dah**

hamka..ko mesti ada panduan utk aku yg tgh kompius ni.
aku skg ni tgh ngandung 2bln lebih.ank sulung plak tu.dah lama aku dan suami tgu saat2 ni.kami dah bncg hal ni dlu.tp kami ni PJJ 'perhubungan jarak jauh' seminggu sekali baru leh jumpa.
ko buat2 phm je la.
kwn2 aku yg pompuan ckp better jgn 'buat' lg sbb baby masih baru.
kwn2 aku yg lelaki plak soh cuba blow job.''poning eden mikir nih''
penah aku blow job, tp bila kuah dah tumpah aku geli dan terus termuntahhh.dan sampai skrg aku dah xbuat lagi 'kerja blow' tersebut.
aku xmo jadi istri yg dilaknat Allah sampai subuh.

AiNeRzA said...

adoiiii...x boleh kasi suamiku baca nih..bahaya~~

AiNeRzA said...

saudara, sy minta izin utk copy entry dan letakkan link blog di blog sy yer. Terima kasih.

Grave Members said...

adoiii.. terasa mcm nak suh lelaki minang cepat2 je, leh kawin cepat2, buleh rasa kenikmatan secara halal dan tenteram.. hehehe..

0wh.. tp bilakah?

Anonymous said...

eee

Anonymous said...

air dah naik kepale le tuh....sian ko hamka...sampe kene putar abih sume jam dlm umah...nape ko susah2 putar sume jam tuh...len kali hamka klu air dh nk pale...cri je titik ghairah..kt bodi sang istri..kne kt point tuh mo...ko plak yg x larat nk layan...hehe...

Anonymous said...

pasni hari2mau...

Nur88 said...

hehehe.dah baca..walaupun tak boleh..hehehe..bermanfaat jugak..bulan pasa dah tak lama..nanti nak try buat kat kengkawn plak..hehehe..sekali-sekala bangun awal bukak puasa apa salahnya kan??hehehehe

Hashim said...

Tut

Hormati isteri anda yang telah nyenyak tidur...bayangkan jika anda ditempat isteri anda. Bagaimana perasaan anda ..tentu tidak selesa. Dari memendam rasa, lebih baik menolak ajakan anda..supaya anda tahu menghormati waktu tidur siisteri.

Kawal nafsu anda.

Ibrahkehidupan said...

Salam wrt,

hormati dan sayangilah isteri anda.

jas imran said...

hahaha... tak buleh bagi laki den baca nih...

Iza Aziz said...

Hilang ngantuk aku ditgh2 hari buta nieee...

kundi said...

aku nak kawin.....

Muaz said...

isteri dingin bleh buat suami naik angin..hue,hue,hue.

Anonymous said...

hehehe...kelaka gilerrrr

Hamka said...

abufirdaus

terimalah hakikat, heh!

---------
Nur

Cuba lagi!

------------
Khairi

Kahwin satu lagi, boleh di kira mempunyai daya kretiviti yang cukup tinggi tak?

---------
...antikapel...

Silap, patutnya lelaki sondol..

----------
Chapit

Ingat kat tuhan sama..

----------
student

aku ubah waktu jam, dah di kira kreatif, orang yang buat jam, korang tak pujipun..

-----------
hainur hapis

anytime.

---------
♥♥ eija ♥♥

Bagi baca sahaja, jangan suruh cuba.

---------
Nerzhul

hahahaha

-------------
LiFe Is BeAuTifUl LyRiC

Pergi main jauh jauh..

----------
Bijen M.

Ha ha ha!

----------
Sarah Nivea

:D

----------
lobai cool+hensem

jual mahal, gila kau.., sedang asyik jual mahal, tiba tiba terjumpa model iklan alat senamam, tak ke haru?

---------
zikri

lepas bini kau baca, esok, alarm berbunyi, dia buat tak tahu jer..,
abihlah..

-------
Ann

:)

---------
mamakmuda

aku harap, kau panggil bini kau tu awek, dan main belakang tu kau main geser geser jer..

-----------
~BukanUstaz~

Tengok, ada yang prihatin

-----------
Chit Ana

:P

---------
Kelon Eric Bana

Tapi yang sedih, ada lelaki, merajuk dengan bini, pergi berzina dengan perempuan lain.., tak kreatif langsung.

---------
Ibn HAJARS

Twinkle twinkle little star..,

---------
fariskachak

dah tahu bujang, wak pe baca?

--------
INTAN RH

Makan dalam..

----------
Vanjenazah

Bila kau nak tumpahkan kuah pada nasi atau laksa yang betul?

---------
Dark-Emperor

Jangan lupa, jam kat handphone pun tukar time.

---------
**insaf dah**

Time mengandung lagi elok bersetubuh, bagi longgarkan lubang bayi nak keluar tu, esok nak beranak, malam tu pun boleh kena lagi, last kopek.., takpe, bayi tak terganggu, sebab dah ada air ketuban yang mengurangkan goyang.., betull, ok punyalah..

---------
AiNeRzA

Boleh..

---------
Grave Members

Eh, macam ni kau boleh terlepas baca? Untuk yang dah kahwin sahaja..!

----------
Nur88

Kau ni kenapa, kenapa nak buat kawan berbuka puasa awal? Berdosa, masuk neraka, jangan buat lawak bab ni..

-----------
Hashim

Aku telah menyematkan isteri dari dikutuk malaikat sampai ke subuh, dan isteriku berterima aksih atas perkara ni.., shim,..., bukan senang tidur bersama isteri selepas dia mandi.., wa cakap lu..

----------
Ibrahkehidupan

Aku hormati dan sayangilah isteri aku dengan setuju tidak berpologami kerana dia belum bersedia, sebagai ganti, dia tak boleh tolak ajakan aku sebab aku tiada hala tuju yang lain, harap maklum.

----------
jas imran

hahaha...

--------
Iza Aziz

: )

-------
kundi

ni lagi sorang, tak kahwin tak boleh baca.., siap komen tu!

---------
Muaz

Woha!

Anonymous said...

Assalam. terbaik bro. terbaik..woha kuasa 20000!!!!Boleh buat modai ...he..he...

Khalid.

Nor Azhar said...

Isteri hang tahu hang citer bennda ni kt blog?...Kalau ye,pergh....

Anonymous said...

ohh.. susah-susah kau cari 'nur' dengan buat usaha atas iman, mengapa senang2 kau buang 'nur' dgn melihat iklan2 yang tak patut kau lihat?

jaga matamu nescaya kaukan dapat kemanisan iman ...tak caya? tanya org yg balik 40 hari, 4 bulan

Ya Allah selamatkanlah lelaki2 kami dari fitnah wanita..

ahlia sape

Anonymous said...

heheheh...huhuhuhu...hahahaha...


wanD..

lobai cool+hensem said...

salam

hamka, kau ni dah tahap wajib keluar 40 hari dah nih!

baru tengok iklan alat senaman dah macam tu punya kreatif!

habih tu kalau time tu lampu merah,camno?!

betul punya kena praktis mujahadah kau ni!

ps.amacam ada gaya macam tok lebai tak aku punya dialog?

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
musa said...

Hang loklaq tapi idea tu baguih tapi saya dah tak boleh pakai dah sebab dah jadi tokwan , tektik apa pun pakai dah tak berguna,tak jadi apa dah depa dah tak spak.Tentu isteri hang gelak besar dan ingat sampai mati

Wan Munira said...

haha.. sian isteri kna tipuu :P and peringatan yang bagus

Mohd said...

Istri ko kna hyati crite Ummu Sulaim dgn Abu Talhah kot

Hamka said...

Khalid.

Engkaulah yang mendahului aku dalam segala hal kebaikkan, terimak kasih atas segala sokongan..

----------
Nor Azhar

Lepas post, aku mesej, isteri aku, “abang ‘kutuk’ ayang dalam blog”..

Dia cerita, “ayang terus bukak dan baca dan gelak, semua kawan pejabat nak tahu kenapa gelak, sebab watak mangsa dalam cerita tu adalah ayang, maka ayang berahsia sahaja..”

Ps: isteri aku pun merahsiakan identitinya sebagai isteri keretamayat..

------------
ahlia sape

tu lah tu, patut berzikir dan mengaji.., oh..

-----------
wanD..

kau dah kahwin belum?

----------
lobai cool+hensem

kalau lampu merah, aku ada jugak idea lain, tapi tak boleh kongsi kat sini.., ok, stop, jangan emal.., biarlah rahsia.

------------
musa

isteri gelak besar dan ingat sampai mati, apa tak nya, sebelum tidur mandi, lepas tu mandi lagi..

-----------
Wan Munira

Ada yang tipu isteri lagi teruk, isteri tolak ajakan, terus keluar rumah dan bersetubuh dengan perempuan lain, balik rumah, tipu cakap pergi minum teh tarik sebab stress.. ish..

----------
Mohd

Cerita anak mati tapi isteri berstubuh dulu dengan suami dan baru bagitahu berita anak mati tu ke?

ilusi_Realiti said...

teringat masa kat asrama dulu...
kena kan budak2 2nd intake...
abis semua jam kat bilik asrama kami pusingkan....
yg paling best, part ramai2 berlakon g gosok gigi, mandi kul 3 pagi....ha3....tahniah kepada pelakon2....

akuhuduh said...

pernah melakukan taktik nie acap kali bila time bulan pose kalu lapar sangat nak makan sahur awai...tapi bnyak jugak keje nak setting..jam handset jam dinding jam kat astro sudahnya aku makan tersembur nasi tak tahan gelak tgok bini aku control ngantuk kuikuikui...

Raja Norimie Raja Sulaiman said...

no comment..
maybe leh guna cara ni..cian isteri en.Hamka

kundi said...

lalalalalalala

Anonymous said...

-kucingterbang-

hahahhaha..kesian isteri hamka..kul satu pagi dah kene mandi..keh3....

Nur Areefah said...

bagus >.<

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
atap_aje said...

syor anda diterima, sila istighfar.

boleh dipraktikkan nih. hehe

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
eMo LoVe said...

hahahha..
2 la tolk g ajkn suami..
kn dh kna hlah cm2..
llki d krniaan akl 9 tp nfsu 1..
2 y pdy sgt wt hlah 2..
hahahah...

Anonymous said...

lobai cool+hensem..

100% agreed..hamka kna kluaq 4 bln instead.br dia tau mcmana..tkut dh blik sok dok trbayang aishwarya rai jaa...ohh tidakk..

-petot-

desa abu hassan said...

salam, idea hang baguih laa..boleh gunapakai..kalau aku lah aku bukan setakat tukar jamtetapi tambah bini sekali..he..he..

hainur hapis said...

Assalamualaikum bang

bini abg pernah tanya tak?

mcm mana abg dpt kumpul komen sbyk ni

hits tu


dia pelik tak?


atau mmg biasa2 je hehe

huhu


gempak la laki bini huhu

OrangGila said...

jgn kantoi dgn anak dah.ahaha
ko kenal JUSTKHAI x?

Hamka said...

ilusi_Realiti

aku nak ucapkan takziah kat pelakon, jam 3 pagi gosok gigi.., berapa dapat?

-------------
akuhuduh

jam dalam keta tak ubah ke?

---------------
Raja Norimie Raja Sulaiman

Kat isteri aku jer kau kesian, kat aku tak?

-------------
kundi

: )

--------------
-kucingterbang-

Moral: jangan tengok TV jika iman tak kuat.

------------
Nur Areefah

Isteri aku masih tersenyum di sisi aku mengenang peristiwa.

-------------
atap_aje

astarfirullah..

-------------
eMo LoVe

tak paham baca komen kau..?

-------------
-petot-

Ujian wanita, harta dan takhta, yang paling aku takut, adalah ujian wanita..oh!

--------------
desa abu hassan

nak tambah bini, kena mintak kebenaran mahkamah, tapi jam satu pagi, mahkamah tutup pulak..

--------------
hainur hapis

salam.

Kadang kadang bini aku cakap, meh sini bang, nak peluk sikit orang femes ni.., ha ha rugi orang kat luar tak boleh peluk abang- kata bini aku sambil memeluk aku..,

-------------
OrangGila

Aku tahu justkhai, dia pernah komen sini dan link aku punga blog kat blog dia, kenal? Tak?

hainur hapis said...

Assalamualaikum

isteri abg mmg cerdik

sbb tu abg cerdik

"Di blkg lelaki yg agung, ada wanita yg berwibawa" hehe


keep maintain and rise more


Assalamualaikum

charisteas86 said...

hmmm...bab best dalam kawen...hahahha

Wan Perlis said...

alamak malu la aku baca entri ni

p3chandan said...

tersangat la kreatif bila dah teruje kan..kelakor

Aftiey said...

Hahahahahahaha. Gelak keras. :D :D

SAUJANA HIJAU said...

saudara hamka,cepat kumpul idea no..

next entry please...

aku orang bujang...

he he..

~kundi~

joehanip said...

hehehe best petua

joehanip said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

Assalam. Ya Allah jika adalah amalan aku yang kau terima aku hadiahkan kepada Hamka...kesemuanya tanpa kurang satu zarah Amin.

Khalid.
110% behind u and will testified with pleasure infront of Allah swt as your witness insyallah; for the amal maaruf nahi mungkar you have did.
Iklan. Student Terengganu syahid di Sabah 40H. Huzaifah. Sewaktu di Tongi tasykil ana jumpa eldest secara infradi. Kalau tak silap ana kata gilah..ana segan jumpa mereka, ana kotor. Dia gi..dan telah mendapat apa yang dihajati. Sewaktu syahid dia tersenyummm.....ohhh khalid...bilalah kau nak ikut jejak langkah Huzaifah. Terimalah aku ya Allah...aku rindu padaMU..

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Hamka said...

hainur hapis

Walaikumusallam..

Aku rajin tulis blog, sebab bini aku banyak bagi sokongan, tahniah, sebab kau perasan benda ni.

----------
charisteas86

untuk orang kahwin sahaja..

---------
Wan Perlis

Aku dah lama perkenalkan pendidikan seks..

--------
p3chandan

: )

--------
Aftiey

: )

---------
SAUJANA HIJAU

Sibuk, tak dan nak tulis, ada jemaah dari arab, lepak surau aku..

--------
Joehanip

: )

------
Khalid..

Aku azam nak pergi india.., doakan aku,

Anonymous said...

Amin!!!!!

Khalid.
Bawa ana same tek?

uan609 said...

recently aku dpt email dr isteri ttg seorang remaja yg syahid ketika keluar berdakwah 40H beserta gambar arwah. mmg elok rupanya dan mcm org yg sedang tidur wajahnya, Huzaifah! mmg orang sama aku rasa.

Ya Allah aku terasa amat kerdil, jahil, bodoh dan tidak berguna dibandingkan dgn hamba2mu yg giat menurut dan menyampai2kan ajaran Rasulmu ya Allah!

Berikanlah Hidayah kepada hamba2mu yang jahil dan sombong, tingkatkanlah iman hamba2mu yang bertaqwa dan ampunkanlah segala dosa kami ya Allah. Tuhan yang maha pemurah lagi maha pengasih.
Amin.

Anonymous said...

....tgh di uji..rezeki trtahan-xdpt gj 2.5 bln..tringt n3 hamka..alangkah bahagianya klu kita tahu betapa byknya dosa yg ALLAH ampunkan asbab ujian yg kecik ni..

...dan doakan ALLAH tetap pilih utk kluaq masturat 28-30/5 ni slps bercuti hampir 2 thn..bln 8 ni nk kna start balik cuti 2 thn..huhu..

Anonymous said...

anon yg kt atas -petot-

lobai cool+hensem said...

salam

hamka,kalau kau pergi india jangan nak cuba cuba tengok iklan alat senaman!!


-pesanan ikhlas dari sang lobai-

luvly_heart said...

saudara,

saya minta izin link blog / entri saudara ye.. TQ :)

-selalu menjenguk blog ni-

Ampuan Awang said...

assalamualaikum...

memang entri yang menarik; cukup menarik tuk dibaca...

ain said...

kreatif2..klu isteri ajak plak tp suami xnk cmner?? ada idea?? ehehe

Amin Ledang said...

ala tak boleh nak komen bab ini.
lain kali laa akun komen huhuhu

Epul Azimi said...

akan dipraktikkan di alam perkahwinan nanti...hehehe

~Blabberina~ said...

hehe..mmg betul ade unsur2 18sx..

alinac lover said...

hahahha...oke what~nice idea tuh~

A-Sha Pinkiex said...

Haha, lawak benar. Satu hari nk try kt my future husband pulak la.

Possible outcome of this experiment: Ditampar or diikat di katil.

Bagus.

Hamka said...

ok, selamat maju jaya!

tunoor73 said...

oohhh my goodness...tapi my hubby x buat cam tu...dia kacau cara lembut sangat....x yah cerita lah...nnati sang isteri x cukup tdur lak..macam akak x pa la...surirumah...hehehe

tunoor73 said...

lagi satu boleh akak copy paste..crite ni..best ni..al least leh promote your blog gak kan..akak dah folow..tau dari kaizen...tq

ryina ikhwan said...

kelakar siot la Bro! mesti isteri pun tergelak2 bila teringat kreativiti ni... sanggup ya tukar jam sampai ke ruang tamu.. hehehe.... bagus bagus..

Anonymous said...

bernafsu tgk perempuan lain. tak jaga pandangan mata. melihat aurat perenpuan lain dan terdetik nafsu kerana itu.

Anonymous said...

tambah2 duk kt lembah klang mmg takde masa..tu yg tetiba rasa nk tumpah kuah terus cari bini...

lgpun setan benci,bahkan dpt pahala sedekah bersetubuh ni...

jgn seks telanjang bulat n tak baca doa setubuh sudah,,,free2 je setan rasa nikmat lubang kencing bini kite...sah2 kita tak rasa sepenuhnya...

hehe...
tp aku pelik apasal si hamka ni kemaruk betul nak story pasal bersetubuh...musti ade kesah or pristiwa time bujang dulu yg sesuatu...woha

dari abg kaseem

Anonymous said...

Salam

...mengapa tak renjis air seperti disarankan utk kejutkan pasangan utk tahajud?

Anyway, a good tactic to wake hubby for tahajud...woha

**100

Hamka said...

senyum aku baca komen korang.., nasib baik semua dah kahwin.

: )

naqibah roxy said...

lorh, syg... sejak bile pulak i tolak ajakan u... i lagi suke la syg... he he he ( gelak2 devil) huhu... i dont want banan to fruit two times... sowi k, syg~!! huhu~

Hamka said...

naqibah mana nak kena tempeleng ni?

ishiko said...

salam.. singgah-singah ye...

sampai tiru avatar tu...
masyallah.. hebat btl org zaman2 dulu..

Hamka said...

kau ni salah entry.., ni entry 18 sx..

Hapiz Rahman said...

ko sangat kreatif saudara hamka.. aku sangat suka idea ko walaupun aku belum kawin.. Muahaahahaha....

http://cintahatikamu-novelonline.blogspot.com

nur_mujahidah said...

Salam..huhu..panduan utk diriku gak pasni..huhu..terima aksih en hamka...credit to you!!

Anonymous said...

ala... bila saya nak kawin ni

RULZA said...

taktaula bagaimana keadaan isteri kereamayat ketika ajakan dibuat tapi diharapkan ini adalah usik usikkan didalam umahtangga kalian..

Cuma bg yang lain2 jangan lak ambil kesempatan terhadap isteri dan chauvinis ye..ISTERI pun manusia. Walaupun Isteri hak mutlak suami, tapi kena bertimbangrasa gakla... kadang2 isteri dingin sebab penat, sebab sakit, sebab memang tak larat..

Hamka said...

Hapiz Rahman

Kau pun kreatif, komen sambil promote blog..

-------
nur_mujahidah

tengok binilah..

--------
RULZA

Aku tak pandai cari bini, Allah yang jodohkan aku dengan bini yang penat tapi layan jugak aku, i love u darling. Dan Alhamdulillah..

RULZA said...

Kebanyakkan wanita memang macam tu..kalaupun penat dia tetap layan suami. Saya juga macam tu..walaupun macam mana mesti nak layan sebab rasa sayang dan kadang kesian sebab dah faham lelaki tu bagaimana....

cuma lelaki la kena timbang2..
saya percaya kisah ni usik usikan dalam rumahtangga kalian yang membawa bahagia..

cuma tak suka lelaki yang ambil kesempatan saja....

Hamka said...

pagi tadi, bini aku tanya, abang ada kejut tak saya malam tadi?

aku kata tak.. dan kenapa?

saya takut menjadi isteri derhaka menolak ajakan abang sebab malam tadi penat sangat..

oh, aku terharu.

nicky aziz said...

bila isteri tak nak seks..terus masuk neraka..terus kena sumpah dengan malaikat..
tanyalah isteri tu kenapa tak seks..
mungkin isteri penat ..isteri kurang sihat..
apalah salahnya dia menolak sekali-sekala..
dia MANUSIA..dia bukan robot..atau pun binatang...yang boleh ON 24 jam..

"ISLAM menjaga kepentingan wanita"

....such a BASTARD slogan..

think again..

Hamka said...

isteri aku ok, jer, isteri kau memang cerewat..,

Aleya Kamal said...

hahahaa.... kelakar la hamka ni.. hampeh...

Hamka said...

ok

Marshall said...

hahahha.. 2 la tolk g ajkn suami.. kn dh kna hlah cm2.. llki d krniaan akl 9 tp nfsu 1.. 2 y pdy sgt wt hlah 2.. hahahah...

Anonymous said...

Est-il sécuritaire? . Plus sûr que myspace?. Pouvez-vous utiliser myspace layouts pour cela?. Quel âge avez-vous comment être en avoir un?. . S'il vous plaît répondre autant que possible. Thanx:].

Anonymous said...

Salam

Anonymous said...

Aku ada pengalaman nk story

perangsang nafsu wanita said...

Cecair perangsang nafsu wanita terkini.... dapat Menguatkan syahwat isteri dlm masa 15 minit. Info lanjut http://germanydropmurah.blogspot. com